Lördag!

Tråkigt väder men lugn dag, eller hyfsat lugn i alla fall!

I morse stiod Oskar inne hos Juliette och hennes kompisar, men han ångrade sig nog för Bob försvarade sina tanter! Jag som aldrig sett Bob lägga öronen bakåt fick se honom riktigt elak!

När ordningen var återställd så började jag med hästarna. Longerade Wildkickan, hade en ide om att longera henne ute i snön för att komma i från banan lite men det var alldeles för mycket snö, och flr hård och tung snö så det gick inte. I stället gick vi några varv runt träden där jag tänkt rida framöver och sen longerade jag på banan i stället. 

Sedan kom Linda och vi red ut en sväng på vägen med Oskar och Juliette. Oskar var rätt omotiverad i början, och jag var ganska trött innan han hittade bjudningen. Tror att det kommer bara han får komma ut lite och får gå fram! Red sen lite på Grå, hon kändes helt okej men ännu bara lite lättare jobb. Chokladen var fin och fick jobba med 10 meters volter i trav och med övergångar skritt-galopp-skritt. 

Clarinett var inte alls på hugget och kändes mest off. Samtidigt som vi var klara kom Nisse med Iowa som bott hos honom någon vecka. Så nu är ordningen återställd igen. Blev pannkakor till sen middag, bakade en misslyckad sockerkaka och sen nattning av hästarna! 

Var lite väl mycket snö för Wildkickan! 

Oskar på tur med Juliette! 

Grå! 

Ganska duktig på att parkera! 

Chokladen innan avsittning! Vind i manen i dag! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0