Lite solenergi!

Blev en bra dag igår trots att det var lite tungt på morgonen. Fint väder med sol och fina hästar gav lite energi!

Jag mockade en lösdrift innan jag drog igång med hästarna. Tog Clarinett och Lemonaden i töm efter deras behandling i söndags, båda såg fina ut och speciellt Lemonaden. Sedan red jag Oskar, han var jättefin. Visst han ifrågasätter ibland, det kan bli något tjuvstopp och han ramlar i väg med bogen ibland, men när jag får honom i ramen och på hjälperna är han så fin! Fin i formen och bra känsla, känns inte alls som en tjock ponny med för för korta ben, det är en liten dressyrhäst gömd i honom!

Sen red jag Wildkickan, hon fick trava bommar med ryttare för första gången. Hon har ju gått mycket över bommar i töm och i lina så själva bommarna är inte problemet, men jag har inte ju inte haft någon styrning i trav så det har inte varit möjligt att styra in från spåret och pricka några bommar. Men nu börjar traven bli lite mer ridbar och igår kunde vi styra in på bommarna många gånger. Jag rider fortfarande traven i ett väldigt lugnt tempo, typ jogg, för jag tror fortfarande inte att vi klarar av något tryck i traven. Men det kommer!

Sen makaroner och köttfärssås till middag innan vi åkte upp på byn och hämtade min bil. Den var klar redan mitt på dagen och verkstadskillarna hade kört upp den till Ica eftersom de trodde att jag jobbade. Så jag kunde hämta den där, nu är det bara att boka ombesiktning. 

Kvällsrycket i stallet så red jag Chokladen och tog Forzett i töm. Blev sen ostkaka med grädde och skt till kvällsfika. Nu ny dag, mer ridning och förhoppningsvis fortsatt bra väder och mycket energi! 

Bob hjälpte sin matte med vattningen! 

Clarinett i töm! 


Några av prinsessorna tog jag av täckena på igår så ska de få några dagar utan. Bland annat Clarinett som såklart var tvungen att rulla sig! 

Det är synd om Doris som måste ligga på ett par hårda benskydd.... 

Lemonaden! 

Iowa, Bob och Grå tog lunchvila!

Oskar på väg ner från banan och Doris undersöker Nisses bil som jag hade igår. 

Wildkickan innan avsittning

Och Forzett i mörkret! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0