Jämtlands nationaldag!

I dag är det Jämtlands nationaldag och dagen till ära var det fantastiskt vårvinterväder!

Lite slappt och lite strul så kom jag igång med hästarna. Red först Wildkickan, hon fick träna på skänkelvikningar i skritt och på traven på fyrkantsspåret. Traven går bitvis på tvären och utan styrning men det går åt rätt håll! När vi ridit klart var Wildkickan både trött och svettig, så hon försökte lägga sig och rulla, med sadel och allt, när jag hade klivit av! 

Sen red jag Oskar, lite lätt travjobb med enkla ridvägar, kommer bli bra bara vi kommer igång lite mer. Tog Forzett i töm, hon har mycket stök med bettet men nu vet jag ju att tänderna är okej så det är bara att jobba vidare. När vi var klara släppte jag ihop Forzett och Oskar, de får hänga ihop ett tag nu och det verkar gå bra! 

Jag red även Lemonaden innan det blev mat och jag gjorde även en sockerkaka med rivet päron, blev väldigt god. Nästa ryck i stallet så tog jag Clarinett i töm och red Chokladen. Chokladen fick jobba med galopp och fattningar på volt, det har verkligen inte varit hennes grej men har verkligen släppt nu! 

Nu ladda för Ica-jobb i morgon! 

Wildkickan! 

Oskar! 

Forzett! Ser ni vädret? 

Bob håller koll! 

Lemonaden! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0