Hästbyte!

Två hästar har åkt i dag, och en har kommit hit. Bra omsättning!

Började dagen med att åka lite på Wasabi. Hon inledde ridningen med att ägna, som det kändes, fem minuter åt att stå stilla och kasta med huvudet och fippla med bettet. Sen kunde jag kommunicera lite, känner att jag är på rätt spår när jag börjar från basic. Till och börja med skritt med en massa vändningar, halter och uppgifter, sen tar vi det därifrån. Men känns just nu lite uppgivet men jag vet att hon blir bättre ju mer hon jobbas.

Sen kom Hera och Wildes husse och hämtade dom. De får nu satsa vidare mot sin travkarriär! När de åkt så longerade jag Chokladen över bommar i både trav och galopp. Sen Ica jobb och snabbmat för att hinna rida innan mörkret.

Medan jag var på jobbet så kom Oskar hit. Han var här på inridning för två år sedan, är tillbaka för lite mer träning och utbildning, och kanske försäljning. Ska bli roligt i alla fall.

Jag och Linda hann rida ut en sväng på Clarinett och Juliette innan mörkret. Sen nattade vi hästarna för jag orkade inte någon fler häst hemma. I stället åkte jag till Nisses stall, skulle sadelträna hans treåriga ardenner men den hade precis gått ut i hagen så tog hns kallblodstravare, Fräsen, i stället. Fräsen är mycket körd mer förberedd så jag kunde åka på honom i stallgången när Nisse ledde.

Nu lada för ny vecka!

Wasabi i morse! 

Och Chokladen! 

Oskar när jag kom hem, inte så stressad över att vara i väg! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0