Frustrerande!

Det har varit en hård och lång vinter, normalt sett är det lite träningar och lektioner i november, december och januari men sen börjar det sätta fart igen. Nu har vi passerat mitten av mars och det är fortfarande helt dött. Ridvädret är nu bra och jag tror att många börjar bli peppade att komma igång, men nu är det i stället isbana överallt. Det är oerhört frustrerande! Jag vill bara komma igång med lite verksamhet och få lite rull på allt igen, så less på detta tröga!

Min bil ska fixas inför ombesiktningen så igår morse åkte jag med den till verkstaden innan jobbet så de fick titta på några grejer. Sen på kvällen lämnades den in och ska lagas i dag. Väldigt stressande att lämba in bilen när man inte har någon aning om vad det ska kosta, och dessutom inte har pengar (eftersom det inte varit typ några träningar i vinter alls). Men det ska nog lösa sig, det brukar lösa sig.

Jag hann mellan jobb, mat och att vi körde bilen till verkstaden igen sent igår kväll, tömköra Wildkickan. Som tur är så har inte jag isbana hos mig (än i alla fall) och inga problem att jobba Wildkickan fast hon är utan skor.

Nu vill jag bara att det ska komma igång så drt känns som att det händer något! Och såklart så vill jag även att det går smidigt med bilen så det går snabbt och blir billigt!

Wildkickan i mörkret igår kväll! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0