Skolavslutning!

Nu har barnen här gått på sommarlov, nästa vecka börjar vi med semesterschema på jobbet, vilket jag gruvar mig för, och det är bara en vecka kvar till jag får semester! Det får gärna bli lite mer sommarväder igen, igår återigen en massa åska och regn.

Jag skulle ta två hästar på morgonen innan jobbet. Men Oskar och Forzett hade gett sig i väg på äventyr, men inte längre än till grannes lägda, så tog ett snabbt beslut att flytta dom till beteshagen jag har hos grannen på nersidan. Hade det som plan men som vanligt var jag för långsam för hästarna. 

Red i alla fall Wildkickan, lite på banan och lite på vägen. Men det gör fortfarande orimligt ont i foten att rida jämfört med att gå. Måste klura om det skulle bli bättre med andra stigbyglar och skor. 

Sen Ica och lätt kaos, fattar inte hur vi ska palla, med sommaren. Men just nu extra kaos då de håller på att byta golv också. Efter jobbet så träffades jag och Linda nere vid det stora betet. Vi gjorde klar den hagen, jag började ju gå runt den i veckan, och sen ledde vi upp stona. Väldigt nöjda brudar som sprang så de var svettiga! Förr tyckte jag att det var så roligt att släppa dom, se dom springa och ha roligt, de är väldigt fina när de springer så där. Nu får jag bara ångest och ont i magen. Har haft lite för många skador och tappskor i samband med betessläppen nu! Men verkar ha gått bra igår i alla fall.

Nu ny dag, mer Ica-jobb och förhoppningsvis lite hästjobb också!

Wildkickan på vägen! 

Wasabi, Chokladen och Clarinett i ny hage! 

Clarinett och Wasabi! 

Clarinett! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0