Ridit två!

Ser ett ljus i tunneln nu efter att jag ridit två hästar i kväll! Visserligen bara korta pass men ändå! Testade att tejpa i stället för att linda och det var positivt!

Men morgonen började med hästletande då grabbarna inte var kvar i sin hage, hittade dom inne hos stona 1.5 kilometer bort. Jag ger upp nu, det verkar inte gå att ha grabbarna själv så nu testar vi att ha alla ihop. Gillar inte blandflockar och det blir en stor flock, men det kanske är det bästa ändå nu även om det är lite oroligt. Verkar som att de blivit skrämda av älg, kom ihåg att det var älgar som ställde till det i vintras med när de drog ut. Och det är ju en del älg i skogen!

Jag hade en plan om att hinna två hästar innan jobbet men det tog ju lite tid att fixa med hagar och hästar så jobbade Lemonaden i töm och var sen tidigt på jobbet. Efter jobb och mat tog jag igen det jag inte hann på morgonen. Red först Oskar, var första ridningen på ett par veckor för honom men kändes helt okej. Delicious fick jobba i töm i en av sommarhagarna, vilket blev ett bra jobb för henne, och sen träffades jag och Linda för att åka ner till betet. Vi red en sväng med Clarinett och Juliette.

Nu ladda för midsommarveckan och tre arbetsdagar kvar till semester! Känns bra att det gått bättre att rida i dag eftersom min enda plan för semestern är att rida!

Två extra hästar i hagen i morse! 

Lemonaden! 

Oskar på banan! 

Delicious jobbar på! 

Motsols! 

Från Clarinetts tur! 

Grabbarna i nya hagen! 

Grå! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0