Onsdag!

Roligt att vara på kurs, men också skönt att få vara hemma och jobba hästar! Ganska bra dag igår när jag hann allt jag tänkt mig, men det blev sent...

Började hemma med att tömköra Delicious, efter att ha sett travarna på Wången när de longerades så måste jag säga att Delicious är väldigt välbalanserad! Sedan fick hon en ny hage, och jag byggde ut Wildkickans hage lite.

Ner till betet och tömkörde Chokladen och Wasabi, och red en sväng på Clarinett. Sen började jag gå runt nästa beteshage, fattas lite stolpar men det är inte så mycket kvar på den nu. Efter det paus och mat.

Sedan kom Wildkickans ägare och testade lite sadlar. Vi hittade en som de trivdes bra med båda två så nu har de sadel när Wildkickan kommer hem sen. Jag tömkörde Oskar och sen kom Linda som hade lånat en transport med ramp för nu var det dags för Iowa att kunna åka transport också, och inte bara b-lastbil.

Vi lastade Bob och han på bara någon minut, så duktig! Kom ihåg i vinter vad vi jäklades för att få honom på transporten. Vi körde dom till Nisses stall och sen även Wasabi och Lemonaden, i dag väntar hovslagaren. Sen körde vi tillbaka transporten och det blev sent fika med rostade mackor!

Tror att det var midnatt innan jag kom i säng. Nu nya tag och två hästar kvar att hämta till dagens skoning, blir en heldag!

Delicious! 

Chokladen! 

Wasabi efter tömkörning! 

Från Clarinetts tur! 

Oskar! 

Också Oskar! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0