Nationaldagen!

Nationaldagen, svenska flaggans dag och Bobs födelsedag! Många anledningar till att fira och jag hade redan innan bestämt mig för att ta en eftermiddag ledigt och vara civil. Det uppskattades inte minst av min fot som jag nog överanstränger lite emellanåt....

Men morgonen började jag med att testa att rida igen, red Wildkickan. Och det går ju att rida, men jag får ont och jag har svårt att inverka med höger skänkeln. Vi red i alla fall bland annat skänkelvikningar på hörnlinjen i skritt, från båda kortsidorna och med trav mellan, så många övergångar! Sen åkte jag till travstallet och tömkörde två hästar.

Efter det blev det ledig eftermiddag, jag och Nisse åkte till Vättaberget, en servering med magnifik utsikt, där det var nationaldagsfirande med en av mina favoritartister. Jag och Nisse sänkte medelåldern rejält, var mest pensionärer med käpp där, dock gick jag minst lika illa som alla dom! Trevlig eftermiddag med sol och vi åt jättegod räkmacka! På väg hem blev det lite kringelkrokar och Nisse matade hundar på en gård som han passar den här veckan. Vi avslutade sen med vårrullar på byn.

Så mätta och trötta, Linda kom förbi på kaffe och sen longerade jag Delicious över bommar när jag nattade hästarna. Hann skriva klart uppgiften till kursen jag går innan nästa besök kom och då roddadw jag ihop en rabarberpaj. Känns som jag ätit hela dagen!

I morgon Ica-jobb och jag hoppas att foten håller ihop! Även om jag är mycket bättre så har jag fortfarande ont!

Trötta brudar i morse! 

Tröttast var nog Chokladen! Wasabi ser lite piggare ut! 

Bob firade födelsedagen med sovmorgon! 

Wildkickan! 

Tobias Larsson på Vättabergets scen! 

Utsikten! 

Delicious i kväll! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0