Midsommarväder!

Riktigt midsommarväder med blåst och regn igår, nu hoppas jag att ruskväder gjort i från sig och att det blir lite sommarväder igen!

Eftersom det blåste och regnade på morgonen så fick både Delicious och Wildkickan gå i töm, Delicious över bommar på banan och Wildkickan ute i sommarhagen som är tom. 

Sen Ica-jobb och bra fart där nu inför midsommar, jobbade kväll så åkte direkt ner till betet efter jobbet. Kanske inte lämpligaste vädret med rejäl blåst att rida Chokladen för första gången med foten, men det gick bra. Vi red lite i korsningen, lite lugnt skritt och travjobb, och det känns bra att komma igång med ridningen på henne också. 

I dag är jag ledig vilket är väldigt ovanligt dagen innan midsommar eftersom det är en av de större säljdagarna på Ica. Jag ska rida lite och ha träningar, sen jobbar jag i morgon och sen semester! Och jag har ingenting inbokat på semestern, inga roliga utflykter och inte heller några kurser eller aktiviteter med företaget. Det känns tråkigt, men är nog lite bra också för jag tror att jag kommer ha att göra!

Delicious i regnet igår! 

Wildkickan! 

Och Chokladen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0