Jag vill rida!

Det har inte gått en vecka än sen jag gjorde illa foten och jag är redan så less! Less på att inte kunna göra något och vara så klumpig och långsam hela tiden. Och på att det går så dåligt att rida! Förstår ju att det tar tid men jag är otålig!

Blev ändå många hästar jobbade igår. Började med att ta Wildkickan i töm på banan, hon gör nu galoppfattningar riktigt fint i töm. Sen longerade jag Oskar i en av hagarna, han har haft en vecka vila men dags att komma igång igen!

Fick besök av Anna som varit här och ridit ett par gånger tidigare. Vi åkte ner till betet, hon red lite på Wasabi i korsningen. Hon var spänd men fungerade. Sedan red vi ut med Lemonaden och Clarinett. Det går ju bra att skritta men på Lemonaden hade jag stora problem att trava, det gick bättre när jag red Wildkickan i torsdags, men jag får ont och foten domnar bort så det fungerar inte jättebra. 

Drog med mig vattendunken hem och tog lite fikapaus. Nästa ryck i stallet så började jag med att tömköra semesterponnyn Musse, när jag går i väg med honom börjar det hagla! Åskan mullrade lite till och från hela eftermiddagen och kvällen, kom två hagelskurar men inte så mycket regn. Sen tog jag även Delicious i töm innan jag körde ner vattendunken och longerade Chokladen lite.

Sen ombyte och till Linda på grillat och vin, och marängtårta! Blev en sen middag men det var det värt! Nu ny dag och det ser ut som att det ska komma stora mängder regn i dag så vi får se vad det blir gjort i dag! 

Wildkickan i töm! 

Oskar! 

Från turen med Lemonaden! 

Musse i töm 

Delicious nere på vägen, hon fick bland annat träna skänkelvikningar fram och tillbaka över vägen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0