Hoppfredag!

Blev en dag med mycket hoppning igår, fast jag knappt red något alls själv!

På morgonen red jag Lemonaden hemma, kändes mycket bättre att rida henne där även om det fortfarande är spänt och traven mest var igångsättningar och avsaktningar. Men det känns som att vi kommer hitta tillbaka igen nu bara vi får jobba på!

Under tiden jag red fyllde jag vattendunken ner till betet så körde ner den och longerade Chokladen innan jag åkte upp på gården igen och hade en hoppträning! Efter det fika och snabbdusch och sedan åkte jag och Nisse till Sundsvall och hopptävling!

Dajmen, som jag sålde för lite drygt två år sedan, tävlade. I första klassen, 1.10 m, började de lite tråkigt med tre rivningar då det var lite undertempo men resten banan fint. Sedan debuterade de i 1.20 med en jättefin runda! En liten rivning när de kom lite nära på ett täcke, Dajmen försökte verkligen åla sig över men bommen föll. Jätteroligt att se, Dajmen är verkligen fin och tar tag i uppgiften på ett otroligt bra sätt, svårt att förstå att jag faktiskt fött upp henne!

Vi klarade åskan precis, när vi åkte från tävlingen började det mullra och regna. Vi åkte vidare till Borsta, varken jag eller Nisse är så förtjust i att gå i affärer så vi avklarade Hööks, Granngården, Djur och natur, bolaget, Maxi och Jula i snabb takt. Sen åt vi och åkte hem. Åkte hem på småvägar och klockan var strax före 22 när vi åkte förbi hos Nisse och ser ner på grannens avfart där det springer 6 kor.... Såklart att det ska vara något stök när man är i väg!

Kossorna fångades in med lite hjälp, jag nattade mina hästar och vi avslutade med lite fika. Nu ny dag, i dag väntar lite mer ridning och i kväll 40 års kalas!

Lemonaden efter ridning! 

Gårdagens outfit i värmen, stövlar då Nisses hund gömt min joggingsko och jag fortfarande inte kan gå i stallskorna. Köpte två nya par joggingskor sen! 

Chokladen inte helt nöjd i värmen! 

Dajmen efter sin tävlingsstart! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0