Halt och lytt!

Jag trodde att det skulle gå bra att rida med foten, men jag hade fel! Fungerade om jag red utan stigbygel och spände foten hela tiden, och det känns inte rimligt att rida så. Så det får bli msrkjobb några dagar!

Tog en lugn förmiddag, vilket behövdes efter helgen, gjorde rabarberkräm, planterade rabarberplantan jag fick och lite sånt. Sen testade jag att rida Clarinett, vi skulle skritta en sväng i skogen men det hade ramlat så mycket träd över stigen så vi fick vända, och för foten var det nog lika bra för det gick inte så bra. Så den blev det longering för Chokladen och Wasabi, och uppe på gården tog jag Wildkickan i töm i en av de tomma sommarhagarna.

Sen i väg till en häst på byn som var lite halt, planen var att resonera lite om vad som skulle göras. Fanns en misstanke om hovböld men ingen reaktion med visitertång, hittade dock en spänning på baksida lår/rumpa. Latade den och hästen gick faktiskt bättre ut, tänk om det kunde vara så enkelt!

Efter det middag och sen i väg och tömkörde två hästar, gick ganska bra med foten. Hem igen, kollade grannens hästar och den tömkörde jag en av ponnyerna som är här under semestern. Han är inte igång så vi tömkörde i skritt på grusvägen och i backar.

Hoppas att foten fortsätter fungera, i morgon Ica igen och även då många steg!

Clarinett i skogen! 

Bob trött! 

Chokladen longeras! 

Och Wildkickan i töm! 

Fin kväll! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0