Dagen före midsommar!

Dagen före midsommar och jag har inte ens jobbat! Hade erbjudit mig men blev ledig!

I stället blev det hästar hela dagen! I morse hade jag tappat bort en häst, det visade sig dock inte vara så allvarligt utan hästen stod precis utanför hagen men gömd i buskar. Dock fick jag laga lite hage!

Red Oskar först, fortsatt arbete med galoppen för att få igång den igen. Sen Wildkickan som först fick jobba lite på banan över travbommar och två galopper, och sen red vi ut en sväng på vägen.

Ner till betet och red där Clarinett först. Henne red jag till de andra betet och jobbade henne där lite på volt och sen tillbaka hem igen, har en tanke om tävling om lite drygt två veckor så måste försöka komma igång lite mer!

Tog Lemonaden, longerade och red lite i korsningen. Tycker att det känns som att det är något som stör henne men kan inte säga vad, och kan kan inte säga om det var hon eller jag som var spänd. Så blev mest några uppsittningar och lite skrittjobb. Jag hoppas att det släpper! Red även Wasabi i korsningen, första gången med foten men det gick bra. Lite lätt skritt och travjobb, mest övergångar, även hon behöver komma igång lite mer!

Hem och åt, och sen i väg på Ica en snabbis för att hämta ut paket och det jag hade beställt från bolaget. Vidare på två träningar och sen hem för att natta hästarna. Nu ladda för midsommar och sista dagen innan semester!

Oskar! 

Wildkickans vilda man! 

Också Wildkickan, men kolla Doris på bilen! 

Gänget nere på betet! 

Ute med Clarinett! 

Lemonaden! 

Wasabi innan ridning! 

Och innan avsittning! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0