40 års kalas!

Lite segt i dag, men det var ju en väldigt lång dag igår så det är ju inte så konstigt!

Tycker egentligen inte att det var så dåligt väder igår men jag jobbade fyra hästar tre i regn och en i stormvindar! Känns som att jag lyckades pricka in alla regnskurar!

Först ut Delicious, tänkte rida men det blåste rejält och hon var tokbrunstig, kissade hela vägen från hagen, så tog henne i töm i stället och hon var jättefin! Sedan träffades jag och Linda och skulle rida nere på betet. Det började regna och med tanke på vinden så bestämde vi oss för att försöka ta oss fram den stigen som jag fick vända på för någon vecka sedan pga träd överallt.

Gick ändå ganska bra för oss att ta oss fram, i alla fall till hemvägen då Linda fastnade i ett träd och åkte av. Det var precis som på film när cowboysarna hänger sig i ett träd och hästen fortsätter framåt. Juliette gick hem och Linda fick gå!

Vi var lite blöt efter vår skogstur så vi tog en fikapaus, just då bra väder men när jag åkte ner för att rida Oskar började det regna igen. Red honom lite på gården där och på vägen. Sen tömkörde jag Wasabi i regnet på andra betet, samma där lite jobb i korsningen och sen på vägen, såklart sprang det fram en älg framför henne!

Sedan ombyte och så åkte vi på 40 års kalas! Mat och musik, sen när många dragit vidare så satt vi ett gäng och sjöng och spelade, och dansade, hela natten. Är nog hes i dag! Tror att vi kom hem klockan 3.00 typ, blir nog ganska lugnt i dag!

Delicious, med lite skit på linsen

Clarinett i skogen! 

Ser ni stigen? 

Juliette väntade vid hagen när jag och Clarinett kom tillbaka 

Obligatorisk rullning efter ridning! 

Bob är hög bak igen, även om vinkeln nog förvärrar det på den här bilden 

Oskar jobbar dressyr på gräset! 

Wasabi! 

Lite kraftfoder efter jobb! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0