Torsdag!

Bara tre dagar kvar av semestern! Känns som att jag inte hunnit eller gjort något!

När det värsta regnet hade dragit förbi igår så lagade jag först den hage där Oskar och Forzett gick nere på det mindre betet. Den var rejält riven och jag undrar om de inte haft hjälp av någon älg. Sen hade jag några grupper med hoppträning!

När hoppningen var klar så red jag ner Oskar till betet med Forzett som handhäst, det är bra träning för henne att gå som handhäst men hon var jobbig igår och gick mest i sin egna värld. Men ner kom dom och nu hoppas jag att det ska vara lugnt där nere och att de stannar. 

Sedan middag och på kvällen red jag Lemonaden och Delicious på gården och avslutade sen med Wasabi nere på betet. Mest tömkört henne nu men nu börjar det bli dags att omsätta min plan för ridningen, tycker ju inte att hon lyssnar och att vi har någon kommunikation när jag rider. Så satt upp vid korsningen, dock väldigt spänd igår då det var en gubbe på taket på huset vid betet. Red några åttor i korsningen och red sen en liten sväng på vägen, flyttade henne fram och tillbaka över vägen för att hålla fokus. Planen är att rida korta svängar, åt olika håll, kunna vända och rida tillbaka flera gånger, så som jag gjort i töm nu. Vi får se om det fungerar!

Sen kollades Grå och hon slog i från så hon är inte brunstig längre! Klibbigt varmt igår efter regnet, vi är återigen utan vatten och även om vi är ganska vana vid det så blir man less.... Men nu ny dag och nya ryck!

Små ekipage på hoppträning! 

Forzett och Oskar på väg ner till betet, så här såg det inte ut på vägen ner utan Forzett gick mest långt bakom

Precis när jag ska sitta upp på Lemonaden så kommer givetvis Doris! Hon måste vara på banan när jag rider henne! 

Min fina, men spända, Lemonad! 

Wasabi innan uppsittning, fullt fokus på gubben på taket! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0