Slut på semestern!

Då var semestern slut för den här gången, har en vecka till i augusti men nu väntar fem veckor jobb innan dess. Och jag vill inte! Känns som att jag inte laddat upp något alls utan fortfarande är trött och stressad!

I dag har det regnat och blåst om vartannat. Började med att åka upp på byn när hästarna var kollade på morgonen för att tanka och handla saft. Vår saft hade mystiskt tagit slut igår efter att Nisse haft barnbesök. Sen lite fika innan jag tog tag i dagens hästjobb dom mest blev tömjobb. 

Tog Lemonaden i töm på banan och Delicious tömkörde jag på vägen. Hon var ju så tramsig igår när vi skulle gå på vägen så det blev fokus på det i dag. Lite travövergångar på volt och annars fram och tillbaka på vägen samt uppför och nerför infarterna på gården. Sen ner till lilla betet och red Oskar.

Hem för mat, ugnspannkaka, och gjorde rabarberkaka. Blev kväll innan nästa ryck. Då joggade jag Chokladen i töm och tanken var att göra samma med Wasabi, men hon var på sitt sämsta humör. Hon går ju utan grimma nu och i kväll lyckades jag fånga henne, tog av flughuvan men fick inte på grimman innan hon började backa så tappade henne och sen gick hon inte att fånga. Hon gör ju utfall mot en och är allmänt otrevlig när hon är på det humöret så gav upp.

Började i stället på en ny hage där nere vid betet innan nattning av hästarna, och givetvis sen kväll innan jag var klar. Nu är det bara att ställa klockan, i morgon klockan 10.00 är det instämpling (ja vi har stämpelklocka) på Ica och jag har som plan att rida innan dess!

Lemonaden gick också en sväng ner på vägen i dag! 

Så fin! 

Delicious hade en rejäl lerinpackning när jag tog in henne i dag, vilket syns, men fin ändå!

Dagens enda öronbild, Oskar! 
 
Och Chokladen på kvällen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0