Sista juni!

Tänk att juni rann i väg så fort! I maj kändes det som att sommaren skulle bli jättelång men nu går det alldeles för fort!

Blev en lugn dag igår, var seg efter för lite sömn. Började med att rida ut en liten sväng med Chokladen och sen red jag Wasabi. Måste fundera ut en ny plan med henne för det fungerar inte alls med ridningen nu, hon lyssnar så bra från marken men när jag ska rida så fungerar det inte. Jag måste få med mig kommunikationen upp i sadeln.

Red även Lemonaden uppe på gården, fokus på att få bra skritt. När hon går fram och genom kroppen är det inget tjafs med att dra i tyglarna men det är ju inte så lätt att få henne fram när hon är spänd. Men med fokuset på skritten fick vi en del bra trav på köpet.

Sen paus för mat och på kvällen red jag Delicious. Hon fick jobba mycket trav och med målet att få henne lite eftergiven och lösgjord även i trav. Efter henne så kollade jag alla hästar och sen fick det vara bra. Planen var att titta på serie sen på kvällen men internetet svajade så blev inget med det.

Nu ny dag, känns som att jag har jättemycket att göra. Vi får väl se hur mycket det blir gjort!

Chokladens öron! 

Och Wasabis, de är ganska lika! 

Lemonaden efter sitt pass! 

Delicious, så fin! 

Och Delicious har hittat huset i sin hage! Skönt för henne när det är mycket insekter! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0