Regnfri dag?

Alltså det hade ju varit fint med någon dag utan regn? Igår skulle det inte, enligt prognosen, regna men nog kom det några skurar ändå, och nu natten som kommer verkar det ska regna rejält! Bra för fodret och betet men jag önskar verkligen en bra ridregnjacka!

Igår red jag på morgonen och förmiddagen. Först Lemonaden som började väldigt spänt och tveksamt men som blev bättre. Givetvis skulle Doris hänga vid banan och härja precis när jag red, när vi var klara var hon borta och sen såg jag henne inte förrän kvällen. En lekande Doris är ju perfekt när hästen är spänd!

Sen ner till betet, red lite dressyr med Chokladen i korsningen och red ut en kort och lätt tur med Clarinett. Hann precis tillbaka när regnet kom! Sen hann jag precis hem till att en av mina elever, som nu inte ridit på länge, körde upp på gården. Blev en snabb fika innan vi åkte i väg för att titta på en häst som var till salu!

Hästen verkar trevlig och fin, och hade ett helt okej pris. Såg jättefin ut när ägaren red, jag satt upp lite och tyckte kanske att hon var både känsligare och svårare än hon såg ut, men med motor och samarbetsvilja. Den blivande köparen red också lite. Nu hoppas vi att hästen går igenom besiktning och allt sånt som ska lösas.

På hemvägen blev jag bjuden på mat, så var trött när jag kom hem. Linda kom och drack en kopp kaffe innan vi åkte ner till betet och jag hjälpte henne att sitta på och åka lite på Iowa. Är väl en fem-sex veckor sedan sist! Jag orkade inte rida något mer utan nattade hästarna och sen kollades Grå och betäcktes en gång till.

Nu ny dag och jag hoppas att det ska hålla sig från regn under dagen i alla fall. Och att jag ska hinna lite hästar innan regnet sen!

Lemonaden på morgonen! 

Avskrittning av Chokladen! 

Clarinett och utsikten över älven! 

Wasabi fick på sig sin huva igår kväll. Tog även av grimman så nu får vi se om jag kan fånga henne något mer! 

Iowa igår kväll! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0