Regn-dag!

Nu är det bara en vecka kvar av semestern! Känns lite stressigt för jag tycker inte att jag hunnit göra något alls! Inte så mycket semestrigt, inte så mycket nytta och det känns inte heller som att jag har hunnit rida så mycket! Men sommaren är ju inte slut även när semestern är det!

Igår regnade det mest hela dagen, på dagen med åska och växlade hällregn med solsken, på eftermiddagen och kvällen kom det skurar med jämva mellanrum och svårt att få så mycket gjort.

Jag körde upp vattendunken från betet och medan jag fyllde den så tömkörde jag Delicious och målade lite på stallet (i år tänkte jag inte måla stallet utan bara bättra på lite där det är skadat). När dunken sen var på plats nere på betet så tog jag paus. Gjorde mat, bakade rabarberkaka, fixade lite med Nisses papper och tittade på regnet.

På kvällen sen såg det bättre ut med vädret så vi började med att betäcka Grå en gång till. Linda kom eftersom vi skulle rida men längre kom vi inte för då regnade det för fullt igen! Så blev en kaffepaus till innan vi åkte ner till betet och red en liten sväng med Juliette och Chokladen. Helt klarade vi oss inte från regnet men blev inte genomblöta i alla fall. Jag longerade även Oskar lite.

Nu hoppas jag på lite bättre väder i dag, och resten av veckan. I dag väntar ridning, dressyrträningar och kanske lite tvätt av täcken!

Många nyanser av brunt! Flocken nere på betet! 

Himlen öppnade sig precis när jag skulle tömköra Delicious. Vi stannade under taket och väntade en extra stund! 

En kvart senare är det sol! 

Så fin igår! 

Kvällstur med Juliette och Chokladen, regnet hänger i luften! 

Longering av Oskar! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0