Oskar på äventyr!

Igår fick Oskar komma i väg på äventyr med pay and ride. Tror att han var brydd över vilka tokigheter jag tog med honom på!

Började dock dagen nere på betet med att rida ut Clarinett med Lemonaden som handhäst och att rida Chokladen. Sen lite snabbmat, samtidigt som jag höll på med en massa annat stök, och så var det dags att göra i ordning Oskar. 

Jag och Nisse åkte med Oskar till Hammerdal där det var pay and ride, det är ett litet ställe men väldigt trevligt. Vi skulle rida LC:1, första gången Oskar är ute på något alls och när han blir spänd blir han tjurig. Tyckte ändå att framridningen gick okej, han hade lite dragningskraft till dom andra hästarna och fattningar fungerade lite dåligt men annars okej.

När jag kom in på banan och började med programmet så var han nog redan trött. Ändå jättefin början men efter travdelen så ser han en häst på vägen en bit bort, det i kombination med tröttheten gjorde att han stängde av helt! Jag fick ta spöet och kunde avsluta programmet men det var lite synd. Men inte så konstigt då det var mycket för honom att ta in!

Hemresan stod han och sov, och höll på ramla i kurvorna! Vi köpte en pizza att äta på vägen hem och väl hemma blev det bara koll av hästarna innan läggdags. Nu ny dag och Ica väntar!

Iowa nere på betet på morgonen, ser ni hur blött och lerigt det är av allt regn? 

Clarinett och Lemonaden på tur! 

Chokladen! 

Oskar innan avfärd! 
På banan! 

Vi började bra! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0