Nya projekt!

Blev en ganska fullmatad dag i dag med, men i morgon har jag ännu mer inplanerat! Jag kommer aldrig att hinna allt då...

I dag så tog jag Lemonaden i töm på förmiddagen, hon var fin så jag hoppas att hinna rida henne i morgon... Sen lite fika medan jag väntade på Linda och så åkte vi till en liten by utanför Hammarstrand. Där skulle vi hjälpa till och lasta två hästar som skulle till mig.

Jag hade också på förmiddagen fått en förfrågan om att tömköra en häst, på samma ställe som vi var till, så jag började med det, tömkörde lite och tittade när ägaren red eftersom det fanns lite funderingar kring hästen. Roligt med ny bekantskap och jag hoppas att det blir fler tillfällen.

Sedan lastade vi och ägaren körde hem de två hästar som skulle till mig. Rosen och Descara, ett halvblod och en PRE som ska vara här på igångsättning. Verkar vara väldigt trevliga hästar så det ska bli roligt!

Sen gjorde jag spagetti och köttfärssås till mst, bjöd Linda också. Gjorde nästa ryck i stallet med att rida Delicious som fick fortsätta gå runt träd i skogskanten och sen ner på betet och red Chokladen som var på sitt bästa humör. Hon är så trevlig när hon är som i dag! Sen kom både Linda och Nisse ner på betet, Nisse för att slå på en tappsko på Clarinett. Så red jag och Linda ut på Clarinett och Juliette. Avslutade kvällen med sockerkaka hos grannarna!

Nu ladda för i morgon när jag ska försöka hinna massor!

Lemonaden på förmiddagen! 

En bild till! 

Nisses hund har gömt mina skor så blev lite Pippi Långstrump variant med olika skor i kväll! 

Delicious i skogskanten! 

Decara, PREn som kom i dag! 

Rosen gjorde sig inte lika bra på bild i kväll, men det kommer fler bilder framöver! Verkar i alla fall vara trevliga hästar! 

Chokladen på tur! 

Provade Lemonadens micklemträns på Clarinett i kväll! 

På väg nerflr backarna i kväll! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0