Löshoppning och möte!

Helgen är förbi och ny vecka väntar igen!

Igår träffades jag och Linda på morgonen och åkte ner till betet för att hämta Iowa och Bob upp till gården. Båda grabbarna var lättlastade och gick rakt in! Sen skyndade jag mig ner och hämtade upp vattendunken så vi kunde fylla den medan vi löshoppade!

Vi släppte först Iowa i ringen i trav för att se hur han ser ut, han visar en liten rörelsestörning på samma hov dom han hade hovböld på för en månad sedan. Vår teori är att det är något liknade igen, som tur var ska han träffa hovslagaren i morgon. 

Sen löshoppade vi Bob dom var väldigt sommartrött och oengagerad. Delicious som tidigare hoppat studs när vi löshoppat fick igår gå med vanlig hinder uppställning, gjorde det jättebra och hoppade 80 cm. Dessutom väldigt glad och busig! Oskar var jätteduktig och hoppade 95 cm lätt! Dessutom löshoppade vi två ponnyer.

Efter vi plockat ihop och kört ner vattendunken till betet igen så åkte jag och Nisse till Linda för att duscha och dricka kaffe. Sedan vidare till Östersund och Jamtli dit vi skulle på möte. Det var föreningen nordsvenska hästen i Jämtland som hade medlemsmöte, de har ca 55 medlemmar, vi var fyra stycken på mötet och då är jag inte ens medlem! Men trevligt ändå. Sen åt vi på vägen hem och väl hemma var det bara koll av hästar och sen sova!

Nu väntar ny vecka och i dag Ica-jobb!

Bob på löshoppningen! Finns filmer på min Instagram, nillashast. 

Deja, Nisses schäfer, vsr med på Jamtli. Fick ganska ointresserad av posera



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0