Lördag!

Full fart igår, varmt och sol hela dagen men givetvis kom det en regnskur på kvällen. Kan det inte få vara regnfritt några dagar så det torkar lite?

Jag började med att rida Delicious, vi red runt träd i skogskanten och det gick bra förutom att vi fastnade i ett litet träd! Hon valde ett annat håll än mig och fick en liten asp mellan frambenen, och sen förstod hon inte riktigt hur hon skulle ta sig loss från den utan snurrade runt i stället. Jag fick sitta av och leda henne lös, men satt upp och fortsatte sen.

Efter det så bar jag fram dagens hoppövning och lite försenade kom eleverna ridande sen! Tre grupper med två ekipage i varje, fick jobba med studs, diagonaler och galoppbommar. Åskan hängde över oss men blev inget!

Fikapaus innan jag åkte ner till betet, red Chokladen som var lite spänd och tittig och tog Lemonaden och Wasabi i töm. Sen hem och stekte pannkakor till mat, Linda kom och vi åkte ner till betet igen, för mig dagens tredje tur. Vi red ut en klättertur med Clarinett och Juliette och sen skulle Linda rida på Iowa men han var lite halt. Ser ut som att han har sparkat sig själv på kronranden så det kan vara det, eller något annat. I dag ska de ändå köras upp på gården så då tittar vi på honom på ett bättre underlag.

Jag och Linda åkte upp på byn för att tanja och köpa en glass. Nisse hade besök av några som skulle hämta sitt russ dom varit på betäckning, blev väldigt sent innan de åkte och vi fick kväll. I dag har jag mycket planer men tänker ändå att det ska bli lite lugnare!

Delicious i skogskanten! 

Chokladen på tur! 

Lemonaden jobbar i töm! 

Wasabi! 

Clarinett på väg nerför backarna med Linda och Juliette! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0