Hällregn!

Semestervädret bjuder på regn, än så länge inte i samma mängder som i fjol som tur är, men jag önskar mig en rid regnjacka! Köpte en lång regnkappa ifjol som är bra att ha när man grejar, dock rev jag sönder den lite igår, men den går inte att rida i eftersom jag tycker att den är för klumpig. Regnkläder känns som en bra investering! 

Så trött igår morse efter att ha varit och tagit reda på Oskar och Forzett på natten. När alla hästar var kollade så fixade jag deras hage, aggregatet tickade men det kom ingen ström så gjorde ett nytt försök med en annat aggregat.

Tanken var att hinna rida Clarinett innan eftermiddagens regn men jag hann bara upp från Oskars hage så öppnade himlen sig och det fullkomligt vräkte ner! När jag tyckte att det lugnat ner sig så red jag Clarinett, men jag kan säga att vi blev genomblöta! Red igenom programmet, men på kort bana, och det gick i alla fall hyggligt. Men det känns att vi är jobbade men så är det.

När Clarinett var klar kom Nisse och hjälpte mig att lasta Delicious och så körde jag henne till hans stall då hon skulle skos. I väntan på hovslagaren hann jag nästan göra mat men fick springa ut ganska precis när det var dags att ta av potatisen. Gick i alla fall bra att sko Delicious och även Juliette fick på sig sin tappsko, Linda kom från jobbet ganska precis innan.

Efter skoningen så åt jag och sen åkte jag och Linda upp på byn för att tanka och köpa en punkaspray då det var ett platt däck på transporten. Men efter att vi jävlas ett tag så fick vi inse att det inte fungerade med någon spray då det var ett för stort hål i däcket. I stället lånade vi grannens buss och körde tillbaka hästarna i. 

Det var sent när vi var klara men blev ännu senare innan drt blev kväll för Nisse hade en bil köpare där. Tror att det var nästan midnatt innan vi kunde äta lite hemgjord glass (gjord på vaniljvisp och jordgubbssylt) och få kväll.

Trött i dag med, regnat i dag med. Jag behöver energi, vart hittar man den?

Bara fyra hästar nere på betet igår, men nu är Juliette tillbaka igen 

Hällregnet mitt på dagen igår! 

Clarinett i blöta på banan! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0