Getingstick!

Som vanligt hann jag inte alla allt jag ville i dag, tur att det är en dag i morgon med!

Började dagen med att bli getingstucken, på fotknölen men som tur var den hela foten. Kände att det brände till och jag trodde att jag fått ner brännässlor i stöveln, men det var en geting i stöveln!

Sen fortsatte jag dagen med att möblera om lite i hagarna hemma, tömköra ut Wasabi en liten sväng nere vid betet. Tillbaka på gården red jag först Oskar som fick jobba med galoppen och med programdelar! Och sen red jag Delicious som jag försöker komma till lite mer jobb i traven, alltså att jag ska kunna böja henne, forma, flytta, vända och så i traven utan att tappa takten.

Sen hann jag tvätta tre täcken nedan jag väntade på gänget som skulle träna dressyr och som red dit i samlad trupp! Tre träningar och vi hann nästan innan regnskuren som kom. Efter träningarna åkte jag och Nisse upp på byn och handlade sen fick han ett akutuppdrag så han åkte och jag gjorde mat och åt.

Kvällen sen så fick Lemonaden jobba lite i töm. Nu har jag ställt klockan lite tidigare i morgon så hoppas jag att hinna med några hästar i morgon förmiddag innan jag ska följa med en elev och titta på en häst! Lite spännande!

Wasabi jobbar i fin form! 

Delicious innan avsittning vid stallet! 

Lemonaden, eller i alla fall en bit av henne! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0