Sista januari!

Det har varit en tuff januari! Kyla, snö, plusgrader och frakturer i handen, och älgar! Nu hoppas jag på en bättre februari, med bra ridväder och arbetsro. Dock börjar februari med blåst...

Igår morse var det en liten köldknäpp, inte jättekallt men tillräckligt för att jag inte skulle vara ridsugen. Så Hera och Wilde fick gå i töm en dag till, och det var inte så tokigt för dom. Jag var inne på det redan på tisdagen när jag jobbade Wilde, att det hade varit bra med samma jobb en dag till. Och där hade jag rätt! Båda hästarna stäppade upp en nivå i arbetet igår och var väldigt fina, de fick bland annat jobba över bommar i töm.

Sen Ica-jobb, och ganska tråkig och seg dag på jobbet. Vi har fått lite mer uppgifter att göra i samband med stängning och när vi numera jobbar till stängning så är jag inte hemma förrän vid 18.45. Jag tycker att det är ganska sent när man ska äta och försöka göra något efter. När vi jobbar heldag så börjar vi 8.45 och slutar nu nästan 18.30, ganska lång dag men jag börjar som tur var klockan 11.00 vissa dagar. Känns i alla fall lite segt på kvällen. Men när jag kom hem var det bättre temperatur med bara någon minusgrad, mot morgonens -17, så det var i alla fall bra.

Jag tog Grå i töm, ett lugnt pass. Hon har ju haft alldeles för mycket vila nu men hoppas att vi ska komma igång igen. I dag blåser det, är stormvarning längre in i Jämtland men prognosen ser ändå hyfsad ut här. Men jag som bara vill rida hela dagen tycker att blåst känns väldigt tråkigt. Inte roligt att rida unghästar och stök hästar i blåsten! Så vi får se vad det blir gjort i dag, igen, jag vill bara ha vettigt ridväder, ska det vara så svårt? 

Hera i töm, fullt fokus!

Wilde! Vackert ljus, -16 grader 

Exakt så här peppad var Grå över att komma igång och jobba igen.... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0