Massagedag!

Så trött efter en fullsmockad dag. Alltså precis som vanligt!

Ulrika som masserar och behandlar hästar kom hit i dag. Jag körde Lemonaden och Clarinett till Nisses stall. Vi började med två ponnyer och sen mina två. Det var ungefär samma saker som det varit förut, några saker som var bra och lite nya grejer. Med Clarinett ska jag, förutom att hon behöver hå ner i vikt för att bli lite mindre trög i kroppen, så ska jag jobba, med böjning i höger sidan för hon vill inte sträcka ut vänster. Lemonaden ramlar er och lägger vikten på höger fram så hon behöver jobba med att rotera till vänster, hon lutar nämligen gärna till höger även i vänster varv.

När vi var klar så tyckte jag att det var lite halt på vägen, det var blankis och hade precis börjat tina. Bestämde mig för att avvakta lite, åkte hem och red Wildkickan i stället. Hon fick rida serpentiner i skritt och fortsatt jobb med traven. Men vet inte hur jag ska få bort hennes huvudkastningar, hon slänger med huvudet när jag börjar trava, så pass mycket att hon tappar balansen. Även i longeringen kastar hon med huvudet. 

Sen longerade jag Grå för att se om hon reagerade på hovsprickan, men hon såg fräsch och väldigt pigg ut! Så det är dags att sätta igång henne också! Sen middag innan jag körde hem Lemonaden och Clarinett. 

Vidare till en träning och så tömkörde jag en ungponny. Tillbaka i stallet igen så red jag Chokladen, hon var oväntat fin med tanke på att hon vilat sen tandläkaren och hovslagaren förra veckan. Avslutade med att natta i Nisses stall. Nu ladda för ny dag i morgon! 

Wildkickan efter ridning! 

Grå i solen! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0