Hästföretagarforum!

Lång dag, trött i hela kroppen, men bra dag!

Tåget kom in i Göteborg i morse. Åt en frukostmacka och sen gick jag till hotellet och lämnade in väskan där. Ett otroligt häftigt hotell, jag har nog aldrig bott på ett så fint hotell. Hela hotellet är som taget ur Harry potter eller nåt liknande, mitt rum är som en mindre lägenhet och jag har 3 sängar att välja på!

Sedan vidare till Mässan där jag kollade lite planlöst innan det var dags för lunch, en enorm räkmacka och sen Hästföretagarforumet med föreläsningar. Temat var hållbarhet, och bland annat en intressant föreläsning om krisförberedelse för hästföretagare. Sen till hotellet en snabbis och checkade in på rummet innan jag gick tillbaka till Skandinavien. Det tar 10 minuter att gå så inte så långt men jag har gått mycket i dag, i kombination med att jag satt och sov i natt så har jag ont i kroppen nu!

Kvällsföreställningen var hoppning och det var roligt att se. Är 7 år sedan jag sist var på Göteborg Horse Show så det var verkligen dags! I morgon kör jag heldag med tävlingar! Hemma verkar det vara lugnt, jag har svårt att vara borta men har ju bra hjälp. För inridningshästarna är det nog bra med ett tredagars brejk, däremot mina som gått lite hela vintern är det annat, men jag får ta igen det när jag kommer hem igen! 

Eurohorse! 

Hotellet, mitt rum är till höger ovanför entren

Lugnt på mässan i dag! 

Mässan uppifrån 

Hästföretagarforum! 

Räkmackan som ingick som lunch i hästföretagarforumet! Den största jag sett! 

Hoppning i kväll, Henrik von Eckerman

Jag har lite mani på sadeltvål, köpte 3 stycken i kväll! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0