Wångenhelgen!

Så kommer äntligen en sammanfattning av helgen på Wången och sommarpremieringen. Som vanligt intensivt fast vi inte hade någon häst med oss!

Lördagen började hemma med förberedelser. Fixade lite på hagarna, slog gräs, gjorde i ordning boxarna så det skulle gå lättare för Linda. Sedan tog jag Descara i töm, ändrade lite på tömsättningen, blev annorlunda men jag har inte bestämt mig för om det blev bättre. Red Rosen, kunde trava när jag red lätt tyvärr klarar inte min fotled av set riktigt än så blev lättare travjobb på banan och sen runt träden i skogskanten! Longerade Oskar över bommar och hinder innan jag var klar hemma.

Packade och gjorde klart det sista hos Nisse sen åkte vi till Wången. Åt middag på värdshuset först och sen blev det mycket socialisering i stallarna. Trevligt att träffa alla som man mest träffar när det är premiering! Tränade även lite med den minishettis som jag skulle visa!

Igår var det tidig morgon, jag var lite alltiallo och på morgonen försökte jag organisera så alla kom in till mätningen i ungefär rätt ordning. Sen visade jag den här lilla, gulliga ettåringen. Hon vägde endast 86 kilo så ni förstår vad liten! Inte lätt med visning när man bara är ett år men hon gjorde det så bra!

Sen flöt dagen på med allt möjligt. Väldigt fina hästar, nordsvenskarna hade väldigt hög klass och i treårs ringen för ston fick alla fyra diplom! Även alla tre connemaror som visades fick diplom! Men många hästar så ganska sent innan vi kom i väg hemåt, åt på vägen och levererade hönor till en i byn. Var hemma vid 20.30,tog in hästar och kollade alla mina. Linda hade varit nere på betena och kollat redan men jag var ändå tvungen att åka och hälsa på alla! 

Så nöjd över att jag tog semester i dag med och slapp jäkta i väg i dag. Behöver ett par dagar till för att ladda om inför hösten. Blir mycket förberedelser den här veckan innan alla hästar ska komma hem igen. Hoppas på att hinna med mycket! 

Lördag morgon på betet! 

Forzett, Bob och Grå är kvar på gamla betet

Descara i töm

Rosen i skogskanten 

Och efter a sittning, se väldigt glad ut! 

Oskar longerad! 

Uppe på Wången och träning för körprov! 

Bakom kulisserna! Fotografering av hingsten Fix! 

Och Alma, den lilla, gulliga ettåringen jag visade! Här när vi tränar kvällen innan! 

Söndag och Nisse mäter hästar för fullt, här dagens enda ardenner! 

Vyn på Wången! 

Från ridhuset! 

När vi åkte hem var det vitt på marken i Nälden, såg ut som snö men var hagel. Men det känns som en försmak på vintern, snön är ju bara någon månad bort! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0