Surströmmingshets!

Tänk att det ska bli så hysteriskt om allt, igår fick vi hem årets första surströmming och det var fullt ös efter det!

Till och börja med så gjorde jag en felbedömning för i dag. Skulle egentligen tävla i dag, bytte ju lördag att jobba den här gången för en tjej ville vara ledig förra helgen, så då passade jag på att anmäla mig till tävling i dag. Men prognosen i veckan har utlovat regn, stora mängder som bara blev mer. I torsdags sa prognosen 24 mm på lördag förmiddag! Kände mig inte sugen att rida i regn och framförallt inte att köra dit utan vindrutetorkare! Så strök mig i torsdags för jag ville vara i god tid till arrangörerna. Igår drog de ner rejält på prognosen, och jag tror inte att det kommer något regn alls där på förmiddagen i dag. Jag hade ju kunnat åka! Men igår kväll, när det regnade, var det skönt att slippa förbereda och det har regnat i natt. Men jag behöver ju tävla också!

Tillbaka till igår. På morgonen tog jag Descara i töm, det var stor skillnad sen jag sist tog henne i töm så lite har hänt på de här två veckorna. Hon rörde sig bättre, lite mer i balans och jämnare stöd i handen. Med Rosen red jag ut en sväng, hon fick trava i backarna på grusvägen. 

Sen jobbet och surströmmingshetsen. Vi har haft förbokning på en del surströmming eftersom vi inte får de mängder vi beställt, givetvis var bilen sen igår och många stod och väntade när den kom. Så blev lite stressigt. 

Sista dagen för i sommar som jag jobbade till 19. Efter jobbet så longerade jag Delicious i regnet, hade lagt ut två upphöjda bommar på volten som hon fick jobba över. Hon gör det mycket bättre nu än när vi gjorde den övningen i våras!

Nu ny dag, ledig lördag mitt i min jobbhelg. Ingen tävling blev det ju men jag har lovat bort mig som chaufför och kommer ha fullt upp ändå. Funderar på att tävla nästa helg i stället, hoppas på bättre väderprognos då!

Descara i töm! 

Rosen på tur! 

Efter ridning! 

Longering av Delicious i regnet! 

Efter longering! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0