Sista semesterdagen!

Nu är det slut på årets semester! Känns inte som att jag fått något gjort men jag har hållt igång, i dag var inget undantag!

Efter att ha kollat alla hästar och släppt ut dom som är inne så åkte jag bort i byn och tömkör öde det kallblod som vi tittade på förra veckan. Jag tycker att den är så fin! Sen fika och så hjälpte jag Nisse som fått punktering, är jättemycket punkteringar nu när de fixar vägen men jag skulle ju låna bilen på kvällen.

Sen gick jag runt hagen dit vi skulle flytta hästarna på kvällen innan jag red Descara och Rosen. Jag har svårt att få med mig känslan i töm på Descara när jag rider men en kort, kort stund i dag var det riktigt bra! Rosen galopperade jag på i dag, första galoppen sen jag skadade ljumsken.

Delicious fick jobba i töm ute i en av hagarna, bra för henne med annat underlag och dessutom lite lutning och ojämnt. Sen makaroner och köttfärssås till middag och i väg för en tömkörning och en träning. 

Kom hem 19.30, då träffades jag och Linda hos Nisse. Vi kopplade på transporten och körde sedan upp hästarna från betet upp till hagen på granngården nedanför mig. Inte så långt men kändes smidigt när det var så sent. Körde först Clarinett och Chokladen, sen Lemonaden och Iowa. När Wasabi och Juliette åkte hade det hunnit bli mörkt men alla hästar skötte sig utmärkt. Klockan 22.00 var hästarna på plats, vatten och aggregat, och även hästarna på gården nattade och Oskar och Delicious intagna.

Nu är det bara att ladda för jobb, och för höst! Men jobb först!

Dimmigt i morse! Forzett, Grå och Bob

Descara fick skritta av i skogskanten 

Efter ridning! 

Rosen! 

Delicious i töm! 

Så fin, och vädret också på topp! 

Chokladen och Clarinett först på nya betet! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0