Semester igen!

Nu har jag semester igen! 1.5 vecka som mest kommer gå till hästarna och förberedelser för hösten!

Igår jobbade jag heldag på Ica. Efter jobbet och mat så red jag först Delicious. Sen träffades jag och Linda nere på betet. Vi hade en plan för att rida Clarinett och Juliette uppför backarna med en massa galopp så Clarinett skulle få galoppera igenom kroppen inför tävlingen på söndag. 

Lemonaden hade andra planer! Hon hade nog bestämt sig för att hon skulle med! Tre gånger smet hon ut medan vi tog in och gjorde i ordning. Det var ju bara att ge sig och ta med henne! Med handhäst kan jag inte galoppera, även om jag gjort det några gånger, speciellt inte då Clarinett igår var ganska sur på Lemonaden. Hon tyckte nog också att hon kom och trängdes sig in på hennes ridtur. Men de fick trava i friskt tempo uppför backarna och fick sig en genomgång ändå.

Efter ridturen åkte jag ner till förra betet och rev en del av den hagen för att i dag kunna fixa en by hage åt dom. De verkar inte nöjda där de går så dags att flytta dom igen, betet går fort åt den här tiden på året. Är bara ett par veckor kvar nu tills det är dags att fodra igen, jag vill inte det!

Igår morse var det lugnt i beteshagen! 

Delicious fick gå lite runt träden

Clarinett innan ridning 

På tur! 

Så här såg det ut rätt ofta, Clarinett höll Lemonaden hårt igår! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0