Rymmartider!

En anledning till att jag tävlar så lite är för att det alltid är sånt stök för att komma i väg. Denna gång känns inte som ett undantag!

Det är tid för rymningar nu. Mycket djur som rör sig i skogen och det är som att hästarna inte blir mätt av det här gräset. Igår började morgonen med att jag plockade in Oskar med kompis som var ute. Och när jag sen åt frukost hos Nisse så ringde hans granne, då var två ardennerstin och ett föl på rymmen. 

Tug rätt på dom, lagade och byggde om hagarna hemma. Åkte ner till betet och byggde upp den hagen som planerat, men det var väldigt lugnt där så väntade med att flytta hästarna. I stället upp på gården och red ut Oskar, vi träffade på en älg, vi såg den inte men hörde den nära, inte bara en utan två gånger!

Sen middagspaus och Nisse böt däcket på bilen, jag ska ju ha hans bil i dag men igår var det givetvis punktering. Red sen Descara och Rosen, Descara fick gå på banan och runt träden, även Rosen fick gå runt träd och så red vi ner till grannhuset för att kolla om vägen där skogsmaskinerna körde i våras var ridbar, det var den!

Träffade Linda nere på betet och vi flyttade över hästarna till nya hagen, väldigt lugnt. Longerade Chokladen och red Clarinett. Har inte kunnat ha samma upplägg som vanligt inför tävling denna gång men planen för igår var lite galopp jobb på grusvägen och övergångar i korsningen. Men det jagades så var lite stök med bilar och fyrhjuling så något ofokuserat bitvis, men hyfsad galopp och hyfsad känsla.

Sen hann jag precis natta hästarna på gården och packa ihop grejerna så ringer Nisse, då är både hästar och kor ute! Jaga kor är inte min grej men med bra hjälp så fick vi in dom. Sen fick vi jävlas länge med att få på transporten, den har jag också lånat, men tull slut så.

Nu ska jag kolla så däcket vi bytte till håller luft och sen kolla resten av kaoset. Tur att jag har sen starttid!

Oskar på tur i skogen! 

Rosen på väg hem från grannhuset

Descara i hagen, så fin! 

Nytt bete till hungriga hästar! 

Chokladen! 

Clarinett trimmar på grusvägen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0