Regn!

Inte hade prognosen för igår visat regn hela eftermiddagen, men regnade gjorde det!

Jag och Linda träffades på morgonen och körde upp Iowa och Clarinett från betet. Jag red ett dressyrpass på Clarinett direkt, även om jag inte tror att det blir tävling för oss på lördag så behöver vi trimma lite. Så långt var det sol och varmt! 

Men precis när vi skulle träffas för dagens löshoppning så drog regnet in! Sen regnade det till och från hela eftermiddagen och kvällen, varmt regn men man blir blöt ändå! Vi löshoppade 8 hästar, först ut Iowa som hoppade ut från banan en gång men sen hoppade bra. Jag löshoppade Delicious som var väldigt taggad och hoppar jättebra, Descara som behövde några gånger för att komma på det och Rosen som hoppade jättefint. Dessutom löshoppade vi två kallblodstravare från våra nya grannar och två ponnyer. 

Blöt, trött och hungrig efter, fixade mat lite snabbt och åkte sen i väg och tömkörde en häst och hade en träning. När hästarna var nattade så åkte Nisse och jag en sväng, jag behövde tanka men hade glömt dunken när jag var i väg tidigare. 

Nu ny dag och de hotar med stora regnmängder i kväll igen! 

Clarinett på väg ner från banan efter sitt dressyrpass!

Descara på löshoppningen! 

Rosen! Hon stod så fint men innan jag hade lyckats få fram telefonen så kom hon. Filmer från löshoppningen finns på min Instagram, nillashast




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0