Olycksfågel!

Wasabi är i ett dåligt flyt just nu, det är tredje gången på en vecka som hon gör illa sig! I söndags sår och lite svullen på hasen vänster bak, i tisdags rejält svullen och ett sår ovanför hasen på samma ben. Och igår ett lite större sår och lite svullen på insidan hasen på höger bak. Ganska bra jobbat!

Igår morse regnade det ordentligt när jag kollade hästar och matade, som tur var lugnade det sig och jag kunde jogga Delicious lite i lina innan jobbet. Efter jobbet så gjorde jag pizza innan jag och Linda åkte ner till betet. 

Vi började med att rida en liten sväng, Linda red Juliette och hade Iowa som handhäst och jag red Clarinett och med Wasabi som handhäst, hon är inte halt men det blev en skritt ur för dom. Sen avslutade vi turen nere vid det andra betet och släppte dom i den hagen. Nisse kom sen och hjälpte oss leda ner de sista hästarna. Skönt för hästarna med nytt bete men känns lite jobbigt för oss, dels ska alla grejer flyttas igen men framförallt börjar det kännas att hösten närmar sig och betet snart är slut. Jag är inte redo för höst än!

Longering av Delicious i blötan! 

Ut på tur, Linda på Juliette med Iowa, och Clarinetts öron

Här syns Wasabi också 

Och lyckan med nytt bete i skymningen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0