Ketchupeffekt!

Igår kväll hände allt samtidigt hemma hos mig. Verkligen som ketchupeffekten där det först inte kommer något alls och sen allt på en gång!

Jag jobbade heldag på Ica, under dagen kom höbalarna som egentligen skulle ha kommit på torsdagen. När jag sen hade slutat så åkte jag i ilfart till stallet där det var full aktivitet!

Mina lampor på ridbanan skulle bytas, det skulle göras på torsdagen eller fredagmorgon. Blev fredag eftermiddag och faktiskt precis samtidigt som Oskar skulle visas och provrida. Eftersom jag jobbade så var jag inte inblandad i provningen men när jag kom dit så reds han på banan ihop med en bil och en skylift, men de väntade i alla fall med att resa den till ridningen var klar. Tur att han är cool i alla fall.

Jag hann bara titta lite innan det kom en massör till Descara. Dessutom kom hennes ägare så hela gården var full av bilar! Descara fick en genomgång, vilken nog var bra, och så gick hon igenom Clarinett också. Var inte jättemycket på Clarinett men den där ryggen behöver ju lossas för att hon ska ha lättare att lyfta den.

När alla hade åkt sen blev det väldigt lugnt! Jag nattade hästarna och gjorde äppelpaj till kvällsfika då jag fått en massa äpplen av Descara och Rosens ägare.

Nu helg och fortfarande ganska bra på agendan, men förhoppningsvis inte allt på en gång. Men givetvis har jag och Nisse behov av hans bil precis samtidigt i eftermiddag, typiskt när vi hade hela dagen på oss!

Gårdagens enda bild, vi har lyse på banan! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0