Intensiv tisdag!

Så trött efter en intensiv och fullmatad dag! Men sommarkänsla i dag igen!

Jag började i morse med att hämta Lemonaden och Clarinett på betet och körde dom till Nisses stall. Hämtade upp Linda i Nisses stall och vi hämtade även Juliette. Dessa tre hästar skoddes, gick bra trots ett litet äventyr under tiden som Clarinett skoddes då en åring, en ponny, ramlade in i hagen med ston och föl. Det löste sig men jag var glad att jag inte var ensam med hovslagaren då. 

Sen körde vi tillbaka Lemonaden på betet. Efter det så red jag Descara och Rosen varsitt pass på banan medan Linda åkte upp på byn och köpte pizza. Så när jag ridit klart blev det pizza till mat innan vi körde Clarinett och Juliette till gården. Jag red ett dressyrpass med Clarinett, i dag kändes inte vänstergaloppen bra men resten kändes okej, och när jag var klar så var det bara att bygga om på banan för kvällens träningar! 

Första red Linda och vår nya granne ett markarbetspass med lite hoppning och sen två ponnyryttare som hoppade. När träningarna var klara så körde vi ner Clarinett och Juliette men nu till det andra betet, det stora betet, det har växt upp lite där och jag hoppas att de ska kunna gå några dagar där igen. Nisse följde med oss ner och hjälpte oss att leda upp resten av hästarna. 

Så trött, har även hunnit vara till Linda och duscha, och ska nu försöka ladda upp igen inför jobb i morgon! 

Lemonaden hos hovslagaren! 

Descara fick även skritta runt träden

Rosen! 

Clarinett! 

Clarinett efter ridning, tålmodigt väntande (eller inte) på lite kraftfoder 

Nygammalt bete, Grå var tvungen att rulla sig! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0