Höstväder!

Vilket tråkigt väder det varit i dag! Blåst, bitvis regn och kallt, känns som höst!

Hade ganska stora ridambitioner i dag men det blev sådär. Började i morse med att jobba Descara i töm, den planen hade jag redan när jag tömkörde sist att hon skulle gå en gång till i töm. Hon var jättefin, medan jag jobbade henne blåste det upp till regn så då fick även Rosen gå i töm. Det var bra för då såg jag lite nya grejer vi ska jobba med i veckan, och jag kan konstatera att halsen är mer ute och nosen framme, alltså det vi jobbat mycket med.

Sen till jobbet och efter jobb och mat så tog jag en brunstig Delicious i töm. Hon fick jobba över samma upphöjda bommar som i fredags och var jättefin. Sen träffades jag och Linda och åkte ner till betet. Eftersom vädret inte lockade till ridning av några unghästar eller stökhästar så var planen att rida Juliette och Clarinett, men Clarinett hade drullat bort en sko så jag red Chokladen i stället. Det gick bra det med och var nog bra för henne att komma ut en sväng.

Kvällen avslutades med äggmackor, nu ladda för jobb och i morgon är det slut på sommartiderna på jobbet. Betyder det att sommaren är slut nu?

Descara i töm på morgonen! 

Och Rosen! 

Delicious jobbar på! 

Så fin! 

Chokladen på tur i blåsten! 

Linda och Juliette var också med! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0