Genomblåst!

Blåst mycket och kallt i dag, känner mig helt genomblåst nu! Hade mycket på agendan i dag men har flyttat fram en del till i morgon, så nu har jag mycket på plan då i stället! 

Jag började med att fixa hagen där hästarna som ör kvar nere på betet i skogen ska gå. Eftersom de fixar vägen så har jag fått flytta in staketet. Sedan tog jag Delicious i töm. Nisse och jag åkte ner på betet och verkade Forzett. De som följt bloggen vet att det inte är helt lätt med hennes bakben och nu har hon dessutom inte gjort något på länge, så vi fick en hov overkad. Gör ett nytt försök i morgon. Däremot bestämde vi oss för att vänta en dag till med att köra upp dom, de har det egentligen väldigt bra där nere nu när det växt upp gräs igen. 

Descara fick sen jogga lite i lina, lagom efter gårdagens behandling. Rosen jobbade i töm, och lossade fint i ryggen i galoppjobbet. Sen kom grannen och jag tog även hennes häst i töm. Sen lite snabbfika och i väg för några lektioner och en tömkörning. Hemma igen gjorde jag kebab innan jag red Oskar. 

Jag tyckte att Oskar såg så lat ut på provridningen igår så jag var tvungen att trumma honom lite i kväll. Trots att jag knappt galopperat efter skadan och Oskar både är stötig och kräver lite inramning så bet jag ihop och jobbade igenom honom, även med en del galopp. I kväll var han pigg och trevlig! 

Nu är hästarna nattade och jag ska försöka ladda om inför morgondagens alla göromål! 

Delicious! 

Hon fipplade med tungan i dag, syns dock inte så bra på bild

Nisse slog även på en tappsko på Juliette. Det var många intresserade när han höll på. Chokladen, Lemonaden, Wasabi och Iowa 

Till Oskars stora glädje när han nu balen utanför hagen! Perfekt när man bantar... I morgon ska vi dra om hagarna men det vet inte han om än! 

Descara i lina! 

Rosen i töm, hon börjar få lite annan hållning nu! 

Oskar i kväll! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0