Bra söndag!

Så skönt med en dag hemma och bara rida, inga tider att passa!

Efter lite pyssel med Oskars hage, och koll av alla hästar, så började jag rida alla hästar som stod på schemat. Först ut en sväng med Oskar, sen red jag Delicious, först lite travjobb på banan och sen i skogskanten och lite klättring på gården. Sen Descara som gick samma upplägg, först jobb på banan och sen i skogskanten. Rosen red jag lite dressyr med, förutom att hitta knapparna så mycket jobb med att få ut halsen och fram nosen.

Sen lite fika innan jag körde ner transporten till nya betet och precis när jag skulle rida Clarinett började det regna! Hon fick i alla fall gå lite dressyr i korsningen, galoppfattningar och hitta insidan, ska vi tävla till helgen behöver vi trimma lite! Chokladen red jag lite i den tomma hagen nere vid betet. Sen tidig nattning av hästarna och så åkte jag och Nisse upp på byn och åt buffe.

Nu ladda för jobb i morgon, 10-19, och möte med hästavelsföreningen, så vi får väl se hur mycket häst det blir! Egentligen skulle jag ha tagit Lemonaden också i dag, men det gjorde inte så mycket att tiden inte räckte för hon hade tappat en sko! 

Oskar i skogen! 

Delicious i skogskanten! 

Descara i skogskanten! 

Rosen på banan! 

Clarinett i korsningen! 

Chokladen med utsikt över kompisarna! 

Hästhög i hagen! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0