Åskväder!

Hela dagen har jag gått och väntat på att det ska bli oväder. Prognosen visade på rejält regn på kvällen och redan på eftermiddagen blåste det upp ordentligt!

Jag började med att rida ett dressyrpass på Clarinett innan hon kördes ner till betet igen. Det har ju varit helt omöjligt med den förvända galoppen på henne men nu äntligen börjar det lossna lite och jag har en tanke om att prova starta LA framöver, så i dag red vi igenom delar av LA:3. Känns inte helt omöjligt! 

När jag län att av henne på betet så longerade jag Chokladen lite innan jag körde upp Lemonaden, på gården stannade vi och lastade in Iowa och Linda sen åkte vi till Nisses stall. Dit kom Ulrika i dag för att gå igenom hästarna, förutom våra två var det en ponny. Iowa tippade ju över en bil i våras kanske några av er minns, därav skulle han kollas, dock hade han inte jättemycket spänningar så det var ändå rätt skönt. Lemonaden verkar ju hela tiden dra på sig spänningar och i dag var det lite samma som tidigare, men jag har ju haft rätt när jag tyckte det var något. Måste lita på min magkänsla med henne! Nu vill jag bara att hovslagaren ska komma så hon blir skodd och jag kan rida igen, han kommer på tisdag, hon har en tappsko nu men jag är sugen och känna om hon känns bättre! 

När dom var tillbaka på betet så tog jag och tömkörde Oskar innan jag och Nisse åkte upp på byn för att handla och äta. Vid det här laget var det ösregn och åska! Men det lugnade sig lite när jag nattade hästarna så passade på att tvätta några täcken. Sen lite bokföring och nu ladda om för jobb i morgon! 

Sol och fint när jag red Clarinett på morgonen! 

Chokladen är fin i kroppen nu! 

Oskar, så fin! 

En bild till! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0