Vattenträning!

Ridbanan är som en bassäng typ, men vattenträning ska ju vara bra träning? I alla fall bra träning för hästarna att gå på olika underlag!

Inte helt hundra pigg men fick ganska mycket gjort ändå igår, fantastiskt väder var det! Mockade först en lösdrift. Sedan red jag Clarinett och Chokladen, på Chokladen tesrade jag Clarinetts sadel och jag tror att det i alla fall blev lite bättre. Red Wildkickan också hade ingen styrning g i traven men skyller på vattnet. Svårt med en sån hst när det är sånna här förhållanden, för jag vet inte om det är vattnet som gör henne lite tråkig eller om hon hade varit det ändå. Tror egentligen på en kombination, att det ändå skulle ha varit lite diskussion men att vattnet gör det värre.

Tog även Bob lite vid hand. Satte på träns och jobbade i skritt på liten volt med start, stopp och att följa linan alltså det som ska bli innertygel/töm. Sen paus för mat och bakade en sockerkaka. Kvällsrycket som tog jag Oskar och Lemonaden i töm, och sedan även Iowa åt Linda. Vi avslutade sen kvällen med fika.

Ny dag, antagligen mindre sol eftersom det regnar just nu. Jag jobbar i dag men ska göra ett ryck i stallet innan!

Wasabi i vårsolen! 

Lemonaden hjälper matte! 

Clarinett! 

Chokladen! 

Trött Wildkickan! 

Bob tränar med bett! 

Oskar! 

Lemonaden! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0