Tinar fort!

Det tinar i rasande fart. Igår först regn och sen rejält med plusgrader. På lägdorna är snön delvis borta redan och det känns verkligen som vår!

Min bsba var fortsatt bassäng på förmiddagen igår. Jag tog Wasabi och Grå i töm eftersom jag misstänkte att de inte skulle uppskatta underlaget. 

På kvällen efter jobbet så tog jag Wildkickan också i töm. Hade egentligen tänkt rida men eftersom det var så blött på förmiddagen så blev det töm i stället. När jag kom upp på banan så var den inte alls lika blöt, mjuk is och rätt bra underlag. Men var ändå nöjd med mitt beslut om töm, precis när jag kom upp på banan gick en stormvind genom gården. Rejält blåste det men gick bara rakt igenom gården och försvann. Hästarna började fara runt i hagarna och Wildkickan blev ganska uppivarv. Men fick igenom jobbet på henne och det blev väldigt bra. Jobbade med att väcka volt och rakt spår för att få henne att ta yttertömmen bättre. Precis det här ska jag jobba med uppsuttet framöver. Växla volter och rakt spår för att få ut henne på yttertygeln.

Nu ny dag, ser ut att bli lite sol. Jag är fortfarande lite förkyld och det sätter sig ju på luftvägarna men ska försöka jobba lite hästar i dag med!

Wasabi på morgonen! 

Och Grå! 

Wildkickan på kvällen precis innan mörkret! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0