Nära ögat!

Man kan säga att jag har haft en nära döden upplevelse i dag. En avfallning som kunde ha gått hur illa son helst men som slutade med en väldigt udda skada!

Jag longerade flest på morgonen Wasabi. Sen skulle jag rida ut Clarinett med Lemonaden som handhäst. De var lite spända, men var ändå lugnt tills vi kom till vändplanen där jag försökte rida Oskar igår. Då ville de vända och spände till sig ordentligt men jag valde en annan väg än jag tänkt och fortsatte. Kändes som att de började slappna av men kom inte långt efter den tanken så tog det tvärstopp. Clarinett försökte vända och sticka hem fkera gånger och snurrade runt. För varje varv hon snurrade så blev jag insnurrad i Lemonadens lina. Jag försökte ta mig av med var fastsurrad! Till tror jag att de drar åt olika håll så jag åker av och min enda tanke är att jag inte får ha linan runt halsen! Lyckas vrida mig så den dras över ansiktet och lossnar. Trodde att jag slulle bli släpad efter, med linan runt halsen, men den lossnar direkt.

Kunde fånga in hästarna ledde dom förbi de läskiga och gick tillbaka. När vi passerar där de blev rädd första gången så slappnat båda hästarna av och jag klättrar upp på Clarinett med hjälp av en snödriva och kan rida sista biten hem. Otroligt otäck upplevelse som gick bra!

Sen drog jag till jobbet. Efter jobbet och pannkakor och glass till middag så red jag Wildkickan och Oskar. Båda fick gå först på banan och sen på vägen. Med Wildkickan känns det som att vi har ett litet bakslag så ska försöka jobba henne lite annorlunda den här veckan och se om jag kan lösa det. Inte så konstigt med bakslag när hon utvecklars så mycket! 

Gjorde äppelpaj till kvällsfika. Har brännskador, sånna som man får av longerlina utan handskar, i ansiktet, på halsen och hakan. Har också slagit i ryggen ordentligt, men ryggontet jag haft i veckan innan har släppt så det var nog någon kota som hoppade rätt! Så något bra med det hela! Nu ladda för en väldigt intensiv vecka! 

På väg hem igen, efter avfallningen! 

Lemonaden innan avsittning! 

Wildkickan efter den lilla turen på vägen 

Oskar nere på vägen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0