Aprilväder och ryggont!

Vaknade igår med ryggont, det är inte helt ovanligt men brukar gå över när jag rört lite på mig. Men igår satt det kvar, att vattna hästarna var en plåga och det släppte inte förrän jag ridit lite.

Jag red Clarinett och Wildkickan på förmiddagen, det blev lugna pass med tanke på ryggen. Sen longerade jag även Chokladen. Vädret var nyckfull och växlade mellan sol, hagel och snö, även samtidigt!

Sen lite fika och så åkte jag till ett travstall och tömkörde tre hästar. Hemma igen och fått till mat så hade Linda lånat b-lastbilen igen och vi skulle köra hem Iowa och Bob. Till vår stora förvåning, och glädje, gick Iowa rakt in i lastbilen! Med tanke på att vi höll på i 1 5 timme i lördags så var det verkligen ett stort framsteg! Bob gick också nästan rakt in fast han bara åkt transport med step upp. Jag och Linda åkte med dom bak och de var lugna och coola.

Vi lämnade igen lastbilen, nattade hästarna och mockade boxarna hos Nisse innan det blev fika och avslut på dagen. I dag hoppas jag att ryggen ska vara med mig och att jag ska hinna rida lite hästar!

Clarinett när vi skulle rida, lite för vaken med tanke på att jag knappt kunde gå! Men det gick bra!

Wildkickan efter ridning! 

Chokladen, här syns snöflingorna! 

En av travarna jag tömkörde i dag 

Iowa tillbaka i hagen! 

Bob hemma igen! 

Och en bild sen i tisdags kväll:

Jag och Oskar! Vem behöver inte en ponnydenner? 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0