Annandag påsk!

Blev en påsk med rätt trist väder, i alla fall lite sol!

Igår jobbade jag några timmar, men longerade först Wildkickan på morgonen. Vi höll till nere vid vägen för att få lite omväxling och för att kunna jobba i andra miljöer än banan. Sen skulle jag rida Chokladen, men hon var återigen så där konstig som hon var för någon vecka sedan. Märktes direkt när jag kom upp på banan, hon blir spänd, vill klia sig och bockade. I lina såg hon ändå ut som vanligt och ganska avspänd men när jag satt upp och försökte rida så började hon skjuta rygg. Förstår inte vad det är hon reagerar på, men misstänker att gällningen är inblandad. Hon får gå i töm någon dag nu så får vi se hur det utvecklas.

Några intensiva timmar på Ica och sen åkte jag först och tömkörde två ponnyer, vidare till nästa stall där jag lasrade och longerade en unghäst och på sista stället så tömkörde jag två ridtravare, ett varmblod och ett kallblod. Verkligen en intressant blandning hästar!

Nisse hade gjort stuvade makaroner och köttbullar till mat men sen på kvällen orkade jag inte mer än att natta hästarna. Nu ny dag och jag hoppas att gå mycket gjort!

Wildkickan nere vid vägen igår morse! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0