Sista augusti!

Så var sista sommarmånaden i almanackan över, kvällarna är mörka och morgonen kall. Det är hög tid att förbereda sig för höst!

Men en fin sommardag i dag med fint väder! Jag började med att tömköra, ut en liten sväng med Grå. Sen skulle jag rida med Paula så tog upp Clarinett och började borsta, tycker att något ser konstigt ut och det fattas en sko. Jag som brukar kolla hästarnas skor varje morgon och kväll, och varje gång jag tar in dom hade börjat slappa lite på det med Clarinett då hon inte har haft en tappsko på nästan ett år!

Så fick gå ner med henne och byta till Chokladen, hade jag ridit själv så hade jag nog tagit henne på gräset eller i skogen men ville inte riskera att hoven blir trasig på gruset. Så Chokladen gick gå ut på tur med Paula och hennes häst och hon var på sitt bästa tanthästhumör. När Chokladen är avspänd så är hon verkligen fantastisk, hon är lugn och en riktigt lämplig tanthäst. Men blir hon lite stressad eller spänd går det fort öveg i panik och kaos vilket man måste ha med sig. Trevlig tur i dag i alla fall. 

Sedan red jag Lemonaden, började med några varv på banan och sen red jag lite på vägen. Sist ut var Wasabi som jag gjorde i ordning nere vid betet och tömkörde upp till banan, där blev det ttavjobb och sen tillbaka. När hästarna var klara så målade jag klart stallet, var ju väldigt lite kvar, plus en dörr. Så skönt att ha det gjort! Har lite målning kvar men det är inte så mycket.

Hem på middag och sen i väg på två träningar. Åkte direkt från träningarna till Ica där det var inventering i kväll. Tycker att det är rätt tråkigt att inventera men gick bra när jag kunde glida in lite senare när mycket redan var gjort! Strax efter 22.30 var vi klara så då var det bara att natta hästarna kvar. Glad över pannlampan jag fick hem igår och som verkar jättebra!

Nu sova för börjar tidigt i morgon! 

Zayats och Forzett trötta på morgonen! 

Även Juliette 

Såklart måste man få kraftfoder efter jobb! 

Chokladen ute med Paula och Babar! 

Lemonaden innan ridning!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0