Jobbsöndag!

Blev en riktig jobbsöndag, så trött nu!
 
Fick i alla fall börja dagen med mina prinsessor! Clarinett tog jag i lina plus att hon fick lösgaloppera. Jag ville se galoppen utan ryttare, utan töm och även på rakt spår. Det tar en stund även då att hitta rytmen men den är ändå bättre än den varit, bara att jobba vidare men jag har lite nya ideer och tankar som jag ska testa i veckan.
 
Sedan skrittade jag ut Chokladen i skogen innan jag åkte på jobbet. Efter jobbet snabb middag och när jag kom till stallet var där redan flera ponnyekipage som väntade på träning. Blev en något kaosartad kväll då en liten tjej åkte av och landade utanför banan, gick dock bra och hon kunde fortsätta hoppa, en häst hoppade nästan hinderstöden i höjd, en tjej åkte på en ordentlig flygtur och tappade andan, dessutom avgjordes ett ponny köp under kvällen. Och sanslöst med knott! Jag kände mest att dressyr är ganska lugnt i jämförelse!
 
Jag hann bygga ut hagen åt Forzett och Zayats också innan de sista tjejernas skjuts kom så de gick åka hem. Doris tyckte nog att det blev mycket då hon inte in i kväll. Nu ladda för ytterligare en jobbdag i morgon med både Ica och träningar!
 
Clarinett i galopp!
 
Fin prinsessan!
 
Juliette och Grå!
 
Chokladen i skogen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0