Hopptävling och rymling!

Det blev en intensiv lördag igår, hoppas på en lugnare söndag!

Uppe tidigt igår, i regnet, och åkte på ponnyhopptävling. Körde ett ekipage dit och sen hade ytterligare ett ekipage under mina vingar. Som tur var lugnade sig regnet och innan vi var klara så var det sol! Gick bra för tjejerna som tävlade också!

Kom hem på eftermiddagen, hjälpte Nisse att släppa ihop två hästar. Det var en tvåårig islandshäst, en hingst, som  skulle gå med Nisses russhingst för lite uppfostran. När de var hopsläppta och det verkade lugnt så åkte jag till stallet.

Red Clarinett upp i skogen, vilket fungerar med hennes tappsko, och kollade så den stigen var ridbar efter sommarens oväder. Det var den. När jag kom tillbaka från stallet var det meningen att vi skulle äta på byn, men Nisse var borta och svarade inte i telefon. Jag åkte upp och tankade medan jag väntade, när jag kommer tillbaka så ser jag inte islänningen längre!

Av spåren att döma är han inte längre i hagen. Börjar åka runt och kolla lite men ganska snabbt ringer hans ägare som blivit uppringd av en som sett honom. Vi fångar in honom någon kilometer hemifrån (men han har nog tagit en genväg, han hade varit ute i max en timme) och jag leder hem honom. Tur att vi hittade honom så snabbt!

Vid det här laget var jag väldigt hungrig. Så jag åkte och nattade mina hästar och Nisse fixade mat så blev drt en sen middag. Nu ny dag och jag har massor jag vill ha gjort men tänker inte stressa!

På tävling! 

Hopsläpp! 

Fin kille! 


Min flickor! Chokladen i mitten har jag precis tagit av täcket på och hon är så blank! 

Höst i skogen nu! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0